Kryetari i Qendrës për Ndikimin Hebre, Robert Singer: Shqipëria, shembull në botë kundër Antisemitizmit

Singer: Shqipëria është vend shumë i bukur, populli shqiptar është i mrekullueshëm

Bashkëjetesa: Çfarë mund të mësojë bota nga Shqipëria

Shqipëria është një vend i vogël, ndonjëherë larg axhendës politike globale. Sidoqoftë, ka shumë për të mësuar.

Programet bashkëpunuese për të lidhur të rinjtë hebrenj dhe shqiptarë, Robert Singer takon Bora Muzhaqin

Delegacioni diplomatik i CAM (Combat Antisemitism Movement), i kryesuar nga Robert Singer, zhvilloi një takim me Ministren e Rinisë dhe Fëmijëve, Bora Muzhaqi.

“Antisemitizmi në sport”, Ambasadori Canaj në eventin “Të Bashkuar përmes Sporteve!”

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, mori pjesë në eventin për një dialog midis zyrtarëve të lartë sportivë në Izrael dhe në mbarë botën, në lidhje me nevojën për të luftuar urrejtjen, racizmin dhe antisemitizmin në sport dhe në shoqëri në përgjithësi.

Kryetari i Center for Jewish Impact, Robert Singer: Shqipëria i ka dhënë mbështetje të madhe të Izraelit

Që nga themelimi i Center for Jewish Impact, unë e kam bërë atë një pikë të promovimit të marrëdhënieve midis Izraelit dhe Shqipërisë

Center for Jewish Impact përshëndet marrëveshjen e arritur midis Universitetit Bar-Ilan në Izrael dhe Universitetit të Tiranës

Center for Jewish Impact (Qendra për Ndikimin Hebre) përshëndeti marrëveshjen e arritur midis Universiteti Bar-Ilan në Izrael dhe Universitetit të Tiranës në Shqipëri, për shkëmbimin e dijeve në botën akademike.

Valentina Leskaj: Marrëveshje akademike e rëndësishme midis Universitetit të Tiranës dhe Bar-Ilan në Izrael

Marrëveshja u nënshkrua për palën shqiptare nga rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Artan Hoxha dhe palën izraelite nga Zv. Presidentja Prof. Moche Lewenstein.

Kreu i Center for Jewish Impact, Robert Singer: Herzog, partner në shumë projekte të suksesshme!

Qendra për Ndikimin Hebre, e drejtuar nga Robert Singer, uroi Presidentin e zgjedhur të Shtetit të Izraelit, Isaac Herzog.

Center for Jewish Impact lidh Universitetin Bar-Ilan dhe Universitetin e Tiranës

Qendra për Ndikimin Hebre (Center for Jewish Impact – CJI) moderoi sot një takim virtual midis përfaqësuesve të Universitetin Bar-Ilan (Izrael) dhe Universitetin e Tiranës (Shqippëri).

Marrëdhënia e vetme diplomatike, që Izraeli nuk ka mundësi ta humbasë

Është koha që vendimmarrësit izraelitë të pranojnë Hebrenjtë e Diasporës si një aset strategjik, të paçmuar të sigurisë kombëtare dhe të veprojnë në përputhje me rrethanat.