Hanukah në Shqipëri, familja Pirra ndez dritat në kryeqytet

Sot kudo ku jetojnë hebrenjtë, përfshirë edhe në Shqipëri dhe Kosovë, nisi festa e Hanukah

Presidenti Meta feston Hanukan, Festivalin tradicional hebraik të Dritave

Në Institucionin e Presidentit të Republikës, në bashkëpunim me Ambasadën e Shtetit të Izraelit, nga.

Festimi i Hanukah në Kryeministrinë e Shqipërisë, Rama pret Kryerabinin e Europës

Për herë të parë, Presidenti i Konferenca Europiane të Rabinëve, Kryerabini Pinchas Goldschmidt udhëhoqi një.

Nishani, pritje per festen hebraike Hanukah

Tirane, 4 dhjetor 2013 – Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, jep në mbrëmje në ambientet.