Kosova e njeh Hezbollahun si organizatë terroriste, reagon Komiteti Amerikano Hebraik

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka nxjerrë një dekret përmes të cilit ka obliguar institucionet e vendit të krijojnë një listë të personave dhe grupeve e organizatave terroriste të përfshira në akte terroriste, të cilat do t’iu nënshtrohen masave kufizuese në territorin e Republikës së Kosovës.

Lidhje me organizatat terroriste, mbyllen 30 llogari financiare të BDS

Tridhjetë llogari financiare të lidhura me organizatat jofitimprurëse BDS – e që kanë lidhje me terrorizmin ose operacionet terroriste, janë mbyllur në dy vitet e fundit, sipas një raporti nga Ministria e Çështjeve Strategjike.

SHBA e quan Hezbollahun një kërcënim ndërkombëtar të krimit

Task Forca e re, e fokusuar në grupin libanez, do të përfshijë specialistë në trafikun e narkotikëve, terrorizmin dhe krimin e organizuar