Ambasadori Canaj takon Itai Hacham, Kreun e Operacioneve dhe Politikave të Center for Jewish Impact

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim me Itai Hacham, Kreun e Operacioneve dhe Politikave te Center for Jewish Impact

Kryetari i Center for Jewish Impact, Robert Singer: Shqipëria i ka dhënë mbështetje të madhe të Izraelit

Që nga themelimi i Center for Jewish Impact, unë e kam bërë atë një pikë të promovimit të marrëdhënieve midis Izraelit dhe Shqipërisë

Center for Jewish Impact përshëndet marrëveshjen e arritur midis Universitetit Bar-Ilan në Izrael dhe Universitetit të Tiranës

Center for Jewish Impact (Qendra për Ndikimin Hebre) përshëndeti marrëveshjen e arritur midis Universiteti Bar-Ilan në Izrael dhe Universitetit të Tiranës në Shqipëri, për shkëmbimin e dijeve në botën akademike.

Kreu i Center for Jewish Impact, Robert Singer: Herzog, partner në shumë projekte të suksesshme!

Qendra për Ndikimin Hebre, e drejtuar nga Robert Singer, uroi Presidentin e zgjedhur të Shtetit të Izraelit, Isaac Herzog.

Center for Jewish Impact falënderon Taulant Ballën: Shqipëria, një aleat i palëkundur i Izraelit!

Center for Jewish Impact (Qendra për Ndikimin Hebre) falenderoi deputetin e Partisë Socialiste, Taulant Balla, për mesazhin e tij me rastin e 5-vjetorit të Pëkufizimit IHRA për Antisemitizmin.

Center for Jewish Impact lidh Universitetin Bar-Ilan dhe Universitetin e Tiranës

Qendra për Ndikimin Hebre (Center for Jewish Impact – CJI) moderoi sot një takim virtual midis përfaqësuesve të Universitetin Bar-Ilan (Izrael) dhe Universitetin e Tiranës (Shqippëri).

Center for Jewish Impact: Shmangia e taksimit të dyfishtë midis Izraelit dhe Shqipërisë nxit investimet

Center for Jewish Impact përshëndeti firmosjen e Konventës për shmangien e taksimit të dyfishtë midis Izraelit dhe Shqipërisë, duke theksuar do të shërbejë për të nxitur bashkëpunimin e mëtejshëm midis vendeve dhe popujve, duke përgëzuar njëkohësisht edhe Ambasadën shqiptare në Izrael.

Miratimi i përkufizimit mbi antisemitizmin, Center for Jewish Impact, letër vlerësimi për Universitetin e Vlorës

Robert Singer, Kryetari i Qendrës për Ndikimin Hebre (Center for Jewish Impact) dhe Këshilltar i Lartë i Lëvizjes Kundër Antisemitizmit, i ka dërguar një letër vlerësimi Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë, pas miratimit të përkufizimit të punës të IHRA mbi antisemitizmin.

Jewish Impact dekoron Kuvendin e Shqipërisë për kontributin ndaj Antisemitizmit

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr.Bardhyl Canaj, priti në një takim me z. Robert Singer, CeO i Jewish Impact, një nga figurat më në zë i organizatave lobuese amerikano hebreje, ish drejtues i WJC/World Jewish Congress. Z. Singer pas përshëndetjeve të rastit, i dhuroi Ambasadorit Canaj Dekoratën për Kuvendin e Shqipërisë, me motivacionin “Award for Leadership against Anti-Semitism to the Parliament of Albania”.

Center for Jewish Impact: Urime Shqipërisë për festat, dy popujt tanë kanë një lidhje të gjatë

Qendra për Ndikimin Hebre (Center for Jewish Impact) uroi popullin shqiptar me rastin e Festave Kombëtare të Shqipërisë, duke veçuar faktin se ekziston një lidhje prej dekadash midis Shqipërisë, Izraelit dhe popullit hebre.