Artefakte nga jeta e hebrenjve, Kosova Jewish Organization viziton Muzeun e Istogut

Drejtues të Kosova Jewish Organization (KJO) zhvilluan një vizitë në muzeun e qytetit të Istogut. Disa nga gjurmët në këtë muze i takonin edhe kulturës hebreje, dhe jetës së tyre të dikurshme në këtë qytet me rrethinë.

Kosova Jewish Organization takim me Forcën e Sigurisë së Kosovë, bashkëpunim në projekte

Kosova Jewish Organization takim me pjestarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës – FSK. Bashkëpunim në të ardhmen mes organizatës që promovon kulturën hebraike dhe luftën kundër antisemitizmit dhe ushtrisë kosovare.

Vjosa Osmani takim me Kosova Jewish Organization: Mësoni nga Izraeli dhe hebrenjtë!

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, priti në takim një përfaqësi nga Kosova Jewish Organization (KJO)

Artina Hamitaga: Kosova dhe Izraeli miqësi e përjetshme e lidhur nga Besa e shqiptarëve

Njohja e Kosovës nga shteti i Izraelit do të kontribuojë pozitivisht në fuqizimin e vendit tonë me theks të veçantë në aspektin politik dhe atë ekonomik.

Kosova Jewish Organization marrëveshje me European Jewish Association

Kosova Jewish Organization (KJO) ka ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me një ndër organizatat më të fuqishme hebreje në Evropë, European Jewish Association (EJA)

Kosova Jewish Organization nderon nobelisten shqiptare Shën Nënë Tereza

Kosova Jewish Organization mori pjesë në manifestimin për nder të ditëlindjes së 110-të të Shën Nënë Terezës, që u mbajt sot në Prishtinë pranë shtatores së saj

Kosovo Jewish Organization organizon festën tradicionale hebre të Shabbatit

Organizata Kosovo Jewish Organization (KJO) ka organizuar festën tradicionale hebre të Shabbatit.

Universiteti i Gjakovës i jep titullin “Doctor Honoris Causa” ish-Kongresmenit amerikano-hebre, Tom Lantos

Senati i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” merr vendimin për dhënien e titullit “Doctor Honoris Causa” – Post mortem për ish Kongresistin amerikan z. Thomas Peter ‘Tom’ Lantos

Kosovo Jewish Organization nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me ITKSHSH

Kosovo Jewish Organization nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “Institute of the Spiritual and Cultural Heritage of the Albanians” nga Maqedonia e Veriut

Kosovo Jewish Organization prezanton misionin e saj, thellimin e bashkëpunimit Kosovë-Izrael

Kosovo Jewish Organization -KJO- bëri lansimin e programit të saj në prani te disa të ftuarve. Ministrja e Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës, Vlora Dumoshi, përshendeti eventin