Universiteti i Tiranës miraton përkufizimin e IHRA për Antisemitizmin

Senati Akademik i Universitetit të Tiranës miratoi unanimisht përkufizimin e IHRA për Antisemitizmin, sipas përcaktimit të bërë nga Aleanca Ndërkombëtare për Përkujtimin e Holokaustit.

Bashkëpunimi midis universiteteve Shqipëri-Izrael, ambasadorja Peleg takon rektorin Hoxha

Aktualisht, Universiteti i Tiranës ka nënshkruar tashmë marrëveshje me dy Universitete Izraelite.

Center for Jewish Impact përshëndet marrëveshjen e arritur midis Universitetit Bar-Ilan në Izrael dhe Universitetit të Tiranës

Center for Jewish Impact (Qendra për Ndikimin Hebre) përshëndeti marrëveshjen e arritur midis Universiteti Bar-Ilan në Izrael dhe Universitetit të Tiranës në Shqipëri, për shkëmbimin e dijeve në botën akademike.

Valentina Leskaj: Marrëveshje akademike e rëndësishme midis Universitetit të Tiranës dhe Bar-Ilan në Izrael

Marrëveshja u nënshkrua për palën shqiptare nga rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Artan Hoxha dhe palën izraelite nga Zv. Presidentja Prof. Moche Lewenstein.

Universiteti i Tiranës protokoll bashkëpunimi akademik me Universitetin Bar-Ilan në Izrael

Universiteti Bar-Ilan në Izrael dhe Universiteti i Tiranës në Shqipëri nënshkruan një protokoll bashkëpunimi akademik, për të bashkëpunuar ne fushën akademike

Center for Jewish Impact lidh Universitetin Bar-Ilan dhe Universitetin e Tiranës

Qendra për Ndikimin Hebre (Center for Jewish Impact – CJI) moderoi sot një takim virtual midis përfaqësuesve të Universitetin Bar-Ilan (Izrael) dhe Universitetin e Tiranës (Shqippëri).

Miratuan përkufizimin IHRA, Combat Anti-semitism jehonë universiteteve të Tiranës dhe Vlorës

Faqja zyrtare e Anti-Semitzmit i ka kushtuar një shkrim pasi Senati Akademik në Universitetin e Tiranës – institucioni më i madh dhe i rangut të lartë të arsimit të lartë në Shqipëri – miratoi të martën përkufizimin e punës së antisemitizmit për Aleancën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit (IHRA).