Ines Demiri viziton spitalin izraelit “Shaare Zedek”, që dha ndihmë mjekësore për refugjatët kosovarë në 1999

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, vizitoi Qendrën Mjekësore Shaare Zedek, në Jeruzalem.

Demiri viziton Institutin e Teknologjisë në Holon: Kosova mund të përfitojë shumë nga Izraeli

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, në vazhdën e aktiviteteve për të nxitur bashkëpunimin e ngushtë ndërmjet institucioneve arsimore të Republikës së Kosovës dhe shtetit të Izraelit, vizitoi Institutin e Teknologjisë në Holon (HIT), së bashku me Ambasadorin Dan Oryan.

Ambasadorja Ines Demiri në kremtimin e 245-vjetorit të pavarësisë të SHBA

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, mori pjesë ë kremtimin e 245-vjetorit të pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në ambasadën amerikane në Jerusalem.

Ambasadorja Ines Demiri në pritjen e organizuar nga Ambasada e SHBA

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, mori pjesë në pritjen e organizuar për të Ngarkuarin e ri me Punë, z. Michael A. Ratney, në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Jerusalem.

Berat Rukiqi: Kompania izraelite “Elta Systems” vjen në Kosovë përmes Odës Ekonomike!

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi, zhvilloi një bisede online me Roi Shaposhnik nga Israel Aerospace Industry (IAI), organizate e krijuar nga qeveria e Izraelit, qe ne fokus ka ofrimin e sistemeve te mbrojtjes dhe sigurise, perfshire edhe sigurine kibernetike.

Demiri takon Roznek: Bashkëpunim biznesesh izraelite me ato kosovare!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, priti në selinë e ambasadës në Jeruzalem Roy Roznek, anëtar i Kryesisë së Federatës së Odave Izraelite të Tregtisë (FICC).

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, merr pjesë në pritjen e Ditës Kombëtare të Sllovenisë

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, mori pjesë në pritjen dhe ekspozitën “The Future of Living” (“E Ardhmja e të Jetuarit”) me rastin e Ditës Kombëtare të Sllovenisë.

Ambasadorja Demiri: Jam mahnitur me njohuritë e të rinjve izraelitë për Kosovën

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, priti në ambientet e Ambasadës së Republikës së Kosovës në JerusalemRachel Amrani, Drejtoreshë e Shkollës së Ambasadorëve të Rinj në Petah Tikva të Shtetit të Izraelit, dhe z. Steven Aiello, themelues dhe bashkëdrejtues i programit Debati për Paqen në Izrael, së bashku me nxënësit e tyre.

Ambasadorja Demiri viziton IDC Herzliya: Studentët nga Kosova janë të mirëpritur në Izrael!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri zhvilloi një takim në Qendrën e mirënjohur Ndërdisiplinore Herzliya (IDC Herzliya) me Jonathan Davis, nënkryetar në zyrën për Marrëdhënie me Jashtë, njëherësh drejtor në Shkollën Ndërkombëtare Raphael Recanati.

“Smart Cities”, Ines Demiri bisedime me Universitetin Bar-Ilan: Sjellim teknologjinë izraelite në Kosovë!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, zhvilloi një vizitë në Universitetin Bar-Ilan, në Ramat Gan, Izrael.