Hillel Fuld: Keni para? Ja si mund të investoni në kompanitë dhe startapet izraelite

“Unë kam para dhe dua t’i përdor për të investuar në ndërmarrjet izraelite. Si mund të gjej startape interesante për të investuar? ” Këshilla nga bloger i njohur izraelit, Hillel Fuld, këshilltar strategjik i shumë kompanive në Izrael.

Marrëdhënia e vetme diplomatike, që Izraeli nuk ka mundësi ta humbasë

Është koha që vendimmarrësit izraelitë të pranojnë Hebrenjtë e Diasporës si një aset strategjik, të paçmuar të sigurisë kombëtare dhe të veprojnë në përputhje me rrethanat.

Hillel Fuld, ambasadori i teknologjisë së Izraelit

“Shumë njerëz më ndjekin në rrjetet sociale, por unë më pyesin disa herë çdo ditë,” çfarë bën në të vërtetë? ” thotë Fuld. “Unë dua të ndaj historinë time që njerëzit të kuptojnë se çfarë po bëj.”

Doktrina e Mossadit të Yossi Cohen mbi Iranin: Asnjëherë mos ndalo!

Nëntokësore, sipër, nuk ka rëndësi, ne do t’ju marrim – Analiza e YONAH JEREMY BOB në The Jerusalem Post

Sakrifica e ushtarëve të Izraelit nuk do të harrohet

Secili nga burrat dhe gratë tona të guximshme kishte një familje, miq, shpresa dhe ëndrra që nuk do të realizohen kurrë.

Irani mbetet murtaja e Lindjes së Mesme

Ne duhet të përdorim ndryshimin e paradigmës që Izraeli dhe partnerët e tij arabë kanë arritur dhe të forcojmë ata që përmes dialogut dhe bashkëpunimit do të promovojnë paqen dhe stabilitetin rajonal.

Sfidat në Parashikimin dhe Zbulimin e Sjelljes Terroriste nga Sistemet Teknologjike

Terrorizmi ka qenë një sfidë e madhe ndërkombëtare. Përdorimi i terrorizmit si një mjet për arritjen e qëllimeve politike mund të dëmtojë dhe kërcënojë qeveritë dhe demokracinë, por jo më pak se kaq, për të dëmtuar sigurinë e civilëve të pafajshëm.

Amerikanët nga Atlanta lavdërojnë Shqipërinë për shpëtimin e hebrenjve gjatë Holokaustit

Në një kohë të rritjes së islamofobisë, si dhe antisemitizmit si brenda dhe jashtë vendit, Stephen B. Jacobs thotë se, bota nuk duhet të harrojë kurrë sesi kombi mbizotërues mysliman i Shqipërisë u tha okupatorëve të tij nazistë të kohës së luftës pa kushte të pasigurta: Lini hebrenjtë tanë të qetë.

Lidhja e Izraelit me Kosovën zhvillim pozitiv në Ballkan

1 shkurt 2021, shënon nënshkrimin e marrëdhënieve zyrtare diplomatike midis Izraelit dhe Kosovës

E para diplomatike: Izraeli dhe Kosova vendosin marrëdhënie përmes Zoom

Më 1 shkurt, për herë të parë në histori, dy vende kanë krijuar lidhje zyrtare në distancë – në këtë rast, gjatë një ceremonie 28-minutëshe të transmetuar përmes Zoom nga dy kryeqytetet gati 1,100 milje larg njëri-tjetrit.