Plan për të vrarë Netanyahun, Shin Bet arreston tre të dyshuar

Në listën e atentateve ishte dhe kryebashkiaku i Jerusalemit, Nir Barkat

Strategjia e re e rekrutimeve të Mossad: optimizëm dhe humor

Nuk është e mjaftueshme të zotërosh ftohtësinë dhe vetëkontrollin, të dish të kontrollosh stresin, të jesh i disponueshëm për të punuar në grupe, duke folur gjuhë të tjera dhe të dish në perfeksion teknologjitë e reja ushtarake dhe të komunikimit.

Ushtria izraelite po përgatit një helikopter pa pilot

(Izraeli Sot) – MAFAT është akronimi që përfaqëson administratën e Ministrisë së Mbrojtjes për zhvillimin.

“S” dhe “L”, dy spiunet femra emërohen shefe divizioni në Mosad

(Izraelisot) – Pasi arritën gradën e një gjeneral majori të ushtrise izraelite (IDF),  dy spiune.

Shërbimet sekrete, ja 10 operacionet më tronditëse

Një Agjenci Inteligjence është një organizatë qeveritare e cila është përgjegjëse për identifikimin, zbulimin, parandalimin.

Washington Post: CIA-MOSAD bashkepunuan per vrasjen e Mughniyeh

Izraelisot.com, 2 shkurt 2015 – Gazeta e madhe amerikane “Washington Post” bëri të ditur se,.

MEMRI: Terroristët përdorin rrjetet sociale amerikane

Izraelisot.com, 2 shkurt 2015 – Yigal Carmon, presidenti dhe themeluesi i Middle East Media Research.

Shërbimet sekrete, 4000 europianë ne ISIS, 250 janë shqiptarë

Numri i luftëtarëve të huaj, që janë bashkuar me organizatat terroriste në Lindjen e Mesme,.

Mossad: Bashkohu me ne, për të realizuar të pamundurën!

Shërbimi inteligjent izraelit, Mossad, i ka dhënë një tendencë moderne rekrutimit të agjentëve përmes shërbimit.

Mosad, shërbimi inteligjent izraelit

Mosad – apo siç mund të përkthehet në shqip, “Instituti”, është shërbimi inteligjent kombëtar izraelit..