Ambasadorja Demiri merr pjesë në Forumin Diplomatik të Dhomave të Tregtisë së Izraelit

Në forum u diskutuan mundësitë që ofron tregu izraelit, në sektorët e ekonomisë, industrisë, shëndetësisë dhe bujqësisë.

“Ja vlen të investosh në Kosovë!”, Dhoma Ekonomike e Izraelit fton sipërmarrësit izraelitë

Dhoma e Ekonomike e Izraelit (Chamber.gov.il) shkrim për mundësitë që ofron Kosova për investitorët izraelitë.

Mevi Rafuna: Kosova dhe Izraeli, nga miqësia tek investimet

Janë të shumta ku dy shtetet tona mund të lidhin marrëdhënie dhe të bashkëpunojnë në fusha të ndryshme

Ambasadorja Demiri prezanton para afaristëve izraelitë fushat e investimeve në Kosovë

Ambasadorja bëri një prezantim në fusha të ndryshme si energjia, teknologjia informative, turizmi, shëndetësia, etj.

Demiri takon ambasadorin e Suedisë në Izrael, Erik Ullenhag

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Suedisë në Izrael, Erik Ullenhag.

Ambasadorja Ines Demiri në takimin e Ministrisë së Jashtme të Izraelit

Ambasadorja e Kosovës, Ines Demiri merr pjesë në takimin informues të Komitetit Drejtues të Negevit

Fahri Xharra: Shpëtuan hebrenjtë gjatë Holokaustit, shqiptarët e Maqedonisë së Veriut krenari kombëtare

Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut nuk i kanë duart e njollosura, si të tjerët që i çuan hebrenjtë në kampet naziste

Agim Rexhepi: Benjamin Netanyahu, një mik i madh i Kosovës

Themelues & Kryetar i Shoqatës “Miqtë e Amerikës” Kosovë, themeluar në 2004

Kryetari i Bet Israel Kosova pret ushtarakët amerikanë të Bondsteel

Kryetari i Bet Israel Kosova, Dr. Hysen Hyseni, priti Kapelanin Major Paul Girdley dhe asistent-Rreshter z. Latta

Shoqata “Miqtë e Amerikës” i akordon Benjamin Netanyahut titullin “Mik i Kosovës”

Së bashku me çmimin së shpejti do t’i dërgohen edhe veshjet kombëtare, “Bibi” Netanyahut dhe bashkëshortes së tij, Sarës.