Ambasadori Canaj takohet me Kryetarin e Bashkisë së Ramat Gan

U diskutua për bashkëpunimin dhe marrëveshjen e binjakëzimit me bashkinë e qytetit të Korçës.

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, u takua me Kryetarin e Bashkisë së qytetit Ramat Gan, Zvi Bar,  për bashkëpunimin dhe marrëveshjen e binjakëzimit me bashkinë e qytetit të Korçës.

Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj